selskaber

lad os stå for jeres næste selskab

Hvad enten det skal være firmafest, julefrokost, fødselsdag eller noget fjerde, så kan du booke dit arrangement på Bernhardt

Med fede lokaler, toptrænede medarbejdere og utrolig stor erfaring inden for eventplanlægning og afvikling, har vi de absolutte bedste forudsætninger for, at hjælpe dig med at planlægge din næste fest! Privatfester er sjove – byturer er sjove, men det måske fedeste er en kombination af disse 2 ting. En fest i perfekte rammer med god musik, dansegulv, dygtige bartendere og mulighed for at slå sig løs med dine gæster.

Fredagsbar & Cocktail kursus

På Bernhardt tilbyder vi dig et cocktailkursus lige efter din smag.

Du ville blive præsenteret for bar-udstyr, diverse teknikker & generel opbygning af cocktails, af vores yderst kompetente bartendere. Vi udvælger, i samarbejde med selskabet, de cocktails som i skal gennemgå & smage, & efter en kort oplæring er i klar til selv at prøve kræfter bag baren.

Privatfest

Ønsker du at holde din helt egen privatfest, eller fredagsbar i eget lokale? Så har Bernhardt det helt perfekte set-up til dig! Med vores opdelte bar har vi muligheden for at afskærme både vores store bar, men også vores cocktaillounge til mindre selskaber som ønsker en hyggelig atmosphere med privat bar.

spisende arrangement

Hold dit næste spisende arrangement på Bernhardt! Med vores samarbejde med The open kitchen sørger vi for en kvalitetsmenu i hyggelige og festlige omgivelser. Og den bedste del? du behøver ikke tage videre, Bernhardt bringer festen til dig!

Kontakt os her